Печено рибно филе с ориз и доматен сос

05/12/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо178
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сваряваме в малко вода рибното филе и внимателно махаме всички останали костици и нарязваме на парченца. Сваряваме ориза в подсолена вода.

В тавичка подреждаме на редове ориза и рибеното филе.

Правим светла запръжка от половината масло и брашното, разреждаме с прясно мляко и варим с бъркане, докато се получи гладък сос. Прибавяме доматеното пюре, сол, черен пипер и щипка захар.

Заливаме ориза и филето с така получения сос, посипваме с настърганото сирене и добавяме тук там парченца масло.

Печем в умерена фурна на 180 градуса около 30 мин.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар