Зелен фасул по бургундски

15/11/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо234
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме фасул и го начупваме на 2-3 части, сваряваме в малко вода. Доливаме червеното вино предварително сварените и нарязани на кръгчета моркови.

Подправяме се със сол и черен пипер и задушаваме до готовност. Прибавяме наситнените магданоз и копър.

Нарязаните на кубчета пушени гърди се запържват и прибавяме нарязания лук, който запържваме до златисто.

Зеленият фасул и морковите се подреждат в чиния, върху тях се слагат пушените гърди и лука.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар