Пилешки пържолки на грил тиган

31/10/2015
Kalinka-Malinka
отKalinka-MalinkaНовак
"Само да усетите аромата на тези Пилешки пържоли на грил тиган и веднага ще тичате до магазина за пармезан ! Той прави коричката им неустоима!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 621
  • Преглеждания за месеца231
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките пържолки се вадят да се отпуснат и много леко се начукват или се притискат с ръка към дъска. Поливат се с марината, приготвена от изброените продукти.

Те трябва да престоят с нея поне 2-3 часа, и то в хладилник. След това се изваждат и се отцеждат от соса. Пекат се в намазнен грилован тиган. Обърнете внимание, че всяка страна се пече около 3-4 минути, така че не трябва да оставяте месото дълго време на огъня.

Щом пържолките се изпекат от двете страни, веднаgа се поръсват с настърган пармезан и съдът, в който се намират, се покрива с похлупак. Готовото ястие се поднася с листенца от магданоз и копър.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар