Литовска салата със зеле и телешко месо

03/12/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо291
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се разкъсва на тънки влакна.

Морковите се обелват и се настъргват на едрото ренде.

Чушката се нарязва на много тънки ивици.

Зелето се нарязва на ситно. В купа за салата се смесват месото, чушката, морковите и зелето.

Чесънът и магданозът се нарязват на ситно.

Майонезата се смесва с нарязания чесън, солта, магданоза и се добавя в салатата. Разбърква се добре и се сервира.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар