Свински котлет с вино

27/10/2015
от ТемелкоНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 655
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се натърква с маринатата и се оставя да поеме от нея. После всеки котлет се поръсва с брашно и галета.

Всички парчета месо се слагат в намазнен тиган, за да се позапекат от двете страни. При тях се добавят сметаната и виното.

Месото се поръсва с още подправки. После в чиния се слага от всеки котлет с винен сос. Добавя се и по една супена лъжица от картофеното пюре.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар