Пастърма от Сърна

01/11/2015
от Бай СтавриНовак
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 310
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3,8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и подсушава много добре. Реже се на големи парчета. Те се осоляват щедро и се прибират в хладилник за 24 часа.

След това всяко парче се натърква с черен и червен пипер, чубрица, кимион и розмарин. Пронизва се с канап и се окачва на сухо и проветриво място. След около седмица трябва да е готово.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар