Канелони пълнени с кайма

23/10/2015
Капка
отКапкаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 796
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зехтинът се загрява и в него се нарязва чесънът. Когато омекне, се добавя каймата и се разбърква с тел, за да се предотврати образуването на големи буци.

Влагат се босилекът и солта и плънката се отдръпва от котлона. С нея се пълнят сухите канелони. Нареждат се в намаслена тавичка и се поливат с пасираните домати от консерва.

Оставят се така петнадесетина минути, след което се вкарват в загрята фурна и се пекат на 190 градуса около половин час.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар