Канелони, пълнени със спанак

23/10/2015
Х. Иванова
отХ. ИвановаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо916
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Канелоните се поставят във вряща вода и след десетина минути се вадят. Измиват се със студена вода и се оставят настрана. Спанакът се измива и нарязва на едро.

Задушава се в малко зехтин и се маха от огъня. Към него се добавя нарязаната на дребно моцарела и получената плънка се овкусява с босилек и сол. С нея се пълнят канелоните, след което се редят в намазнена тава.

Поливат се с доматеното пюре и се пекат в загрята фурна 15-20 минути. Преди да бъдат окончателно извадени, се поръсват с настърган кашкавал и се връщат във фурната, за да се дозапекат.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар