Свински карета на тиган

17/10/2015
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3763321
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 259
  • Преглеждания за месеца299
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте внимателно свинските карета. Смесете всички продукти за маринатата и ги разбъркайте много добре. Залейте пържолите, покрийте ги и оставете в хладилника за 1 нощ.

Загрейте тиган с незалепващо покритие и ги запечете и от двете страни.

След като са готови, може да ги махнете от котлона и да ги покриете с капак, за да се задушат и да станат по-сочни. Поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар