Панирани Пържоли

15/10/2015
от НафърфорийНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 165
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 бр. пържоли
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 2 с.л.
  • галета - 3 с.л.
  • пармезан - 50 г настърган
  • черен пипер
  • сол
  • чесън - на прах
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват с чукче и се натъркват с подправките. Оставят се така 1-2 часа, за да усвоят подправките. След това всяка от тях се потапя в яйце, а после се овалва в галета и брашно.

Оваляните пържоли се нареждат в намаслена тава и се поръсват с настърган пармезан. Завиват се с алуминиево фолио и се пекат близо час на 220 градуса.

След това фолиото се отстранява и се яденето се дозапича. Готовите пържолки се сервират по желание с млечен чеснов сос.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар