Шилешко бутче, печено на фурна

14/10/2015
от ninkataНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 191
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Шилешкото бутче се натърква обилно с подправките и се слага в намазнена тава. Около него се подреждат нарязаните лук, моркови и чушки.

Налива се доматеното пюре, овкусява се с още малко подправки и яденето се запечатва в алуминиево фолио.

Пече се около 2 часа на 200 градуса, след което фолиото се отстранява.

Фурната се намаля на 180 градуса и се пече до готовност.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар