Телешки език по карибски

22/10/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 237
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява до омекване. В това време тиквата се настъргва, ананасът се нарязва на ситно.

Езикът се пуска в ледено студена вода и се обелва.

Лукът се нарязва на ситно, добавя се тиквата, кърито, джинджифилът и всичко се пържи 5 минути.

Добавя се кокосовото мляко, соевият сос и сместа се оставя да къкри, докато една трета от течността не се изпари. Езикът се нарязва, пуска се в горещия сос и се сервира.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар