Подлютени пилешки крилца

08/11/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Открихме идеалното меню за парти с приятели, но ще ви го кажем, само ако поканите и нас!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 944
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 1 кг пилешки крилца
  • соев сос - 1/4 ч.ч.
  • кетчуп - 1/2 ч.ч.
  • джин - 2 с.л.
  • захар - 1/3 ч.ч.
  • джинджифил - 1/2 ч.л.
  • мед - 1 ч.л.
  • чесън - 4 скилидки счукан
  • мазнина - 1 с.л. олио
  • чили сос - 1 ч.л. табаско
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички съставки за маринатата и в нея оваляйте хубаво крилцата. Оставят се да престоят в хладилника 2-4 часа.
Изваждат се, нареждат се в тава и се слагат в силна фурна.

Пекат се около 15-20 минути, обръщат се и се заливат равномерно с остатъка от маринатата.

Допичат се докато добият тъмно кафява коричка.подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
Сготвени така с тази марина крилцата стават много вкусни и пикантни.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв