Сладко от дюли и тиква по молдовски

07/10/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции20
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 086
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3,8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата и дюлите се режат на дребни кубчета и се поръсват със захар. Разбъркват се и се оставят за 2 часа.

Варят се на слаб огън при непрекъснато бъркане 35 минути. Горещото сладко се разпределя в сухи чисти буркани, обръщат се и се оставят да изстинат.

Може да се охлади и да се съхранява в хладилник, ако се консумира в близките две седмици.

подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар