Домашно вино от праскови

11/10/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции35
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо912
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прасковите се измиват много добре, разрязват се на две, костилките се отстраняват.

Прасковите се пасират и се слагат в голяма бутилка с широко гърло или бидонче. Налива се водата, добавя се медът, съдът се разтърсва и се оставя 3 седмици на хладно.

Прецежда се и се добавя захарта, индийското орехче, канелата, ванилията и водката. Оставя се на хладно за 3 седмици.

Виното се разпределя в бутилки и е готово за консумация след 2 месеца.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар