Италианска зелева салата

17/12/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Тайната на вкусната италианска салата е да я оставите да си почине поне час преди поднасяне!"
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо19 878
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата33
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се нарязват или настъргват на ренде на лентички. Добре е продуктите хубаво да се намачкат с ръка, за да омекне зелето.

Овкусяваме с подправките и оставяме да престои поне 1 час след което добре разбъркваме.подобни рецепти тук
5 4
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

БЕБС
БЕБС
27.04.2014 16:14
Италианците никога не мачкат с ръка която и да е салата !!!!
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв