Топла картофена салата

03/11/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"За максимално добър вкус и аромат- поднесете салатата топла "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 758
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • картофи - 6 броя големи
  • лук - 1 глава червен
  • колбас - 200 г салам, полушпек
  • кисели краставички - 6 броя
  • мазнина - 50 мл олио
  • лимонов сок - от 1 лимон
  • червен пипер - 2 щипки
  • черен пипер - на вкус
  • сол
  • подправки - микс
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите, нарежете ги и ги сварете в подсолена вода. Краставичките и шунката нарежете на тънки ленти, а лукът на тънки кръгчета. Омесете всичко в купа, посолете, поръсете и с черен пипер.

Загрейте в тиган мазнината и прибавете останалите подправки, разбъркайте за няколко секунди и веднага излейте върху салатата.

Леко разбъркайте и поднесете.подобни рецепти тук
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

blaga
blaga
21.04.2014 15:21
Моля какви подправки трябват !
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв