Телешки дроб с балсамов оцет

12/09/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо303
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете брашното със салвията, сол и черен пипер. Оваляйте телешкия дроб. Загрейте 2 с.л. от зехтина и половината масло и изпържете лука. Извадете го.

Загрейте оставащия зехтина и маслото, добавете дроба и го изпържете за 2-3 минути от всяка страна. Прехвърлете в чиния.

Сипете виното и оцета в тигана, разбъркайте и върнете отново лука и захарта, загрейте и сипете соса върху дроба.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар