Фаршировани яйца с млечно-чеснов сос

03/11/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Пълни сме със страхотни идеи за предястия, които сме готови да споделим с вас "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 107
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4,1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • яйца - 8 броя, сварени
  • чушки - 5 - 6 печени
  • зехтин - 4 с.л.
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • сос - млечно чеснов, за гарниране
  • магданоз - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно разрязвате обелените яйца на половинки. Издълбавате жълтъка и го намачквате. Смесвате с много наситно накълцаните чушки и останалите продукти. Получената смес разбърквате много добре до кремообразна маса и фаршировате белтъчните половинки.

Отгоре украсете яйцата с млечно-чеснов сос. Може да използвате готов или да си го приготвите сами.

За да си направите млечно-чеснов сос ви трябва кофичка кисело мляко, връзка магданоз, два стръка пресен чесън, зелена салатка, сол и 1 с.л. зехтин. Всички зелени съставки трябва да са много ситно нарязани и след това объркани с млякото и мазнината.подобни рецепти тук
5 6
4 2
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар