Агнешко бутче с шафран

11/09/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор780587615
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо657
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете няколко разреза по бутчето и сложете в тях чесна. Смесете зехтина, лимоновия сок, разтворения в топла вода шафран и подправките в купа.

Намажете бутчето с тази смес и оставете да се маринова за 2 часа.

Загрейте фурната на 180 градуса. Обелете и нарежете картофите и лука.

Сложете ги в тава, прибавете бутчето и запечете за 2 часа.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар