Бургери с бекон и ябълки

14/09/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо104
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • зехтин – 1 с.л.
  • бекон – 450 г
  • ябълки – 1 бр.
  • галета – 25г
  • салвия – 1 ч.л. суха
  • черен пипер
  • жълтъци – 1 бр.
  • лук – 1 глава
  • чесън – 1 скилидка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тиган и изпържете ситно нарязаните лук и чесъна. Охладете. Смелете бекона, обелете и нарежете ябълката.

Смесете лука, бекона и ябълката заедно с галетата, салвията и жълтъка. Овкусете с черен пипер, разделете сместа на 4 или 6 бургера.

Запечете ги за 20-30 минути. Сервирайте с питки, резени домати, краставици и малко маруля.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар