Ананасов крюшон с шампанско и коняк

31/08/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо200
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ананасът се обелва, нарязва се на дребни парченца и малко от парченцата се слагат на дъното на голяма стъклена купа. Отгоре се слага малко захар и се покрива с още ананас.

Така се редуват слой ананас, слой захар. Заливат се с коняк и съдът се покрива с фолио за свежо съхранение.

Оставя се за 6 часа в хладилника.

Добавя се шампанското, разбърква се и се сервира веднага, като се налива с малък черпак в широки стъклени чаши.

Сервира се със сламки и малки лъжички.

подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар