Пържена пъстърва с филирани бадеми

29/08/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо395
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива, почиства се, посолява се и се поръсва с чесъна на прах.

Лимонът се изстисква, рибата се полива с него и се оставя за 10 минути.

Всяка риба се овалва в брашно. Млякото се разбива с яйцата и рибата се топва в него.

Накрая се овалва във филираните бадеми и се пържи по 6 минути от всяка страна на среден огън.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар