Терин от пушена сьомга и пушена скумрия

06/09/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо729
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скумрията се почиства от кожата и костите и се нарязва на ситно. Добавя се лимоновият сок и солта и се разбърква. Добавя се крема сиренето и се разбърква добре.

Сметаната се разбива и се добавя в сместа. Желатинът се залива с 4 супени лъжици вода, оставя се за 15 минути и се разтваря на водна баня. Добавя се конякът и сместа се добавя към сместа с рибата. Белтъкът се разбива на сняг и се добавя към сместа.

В продълговата форма се слага фолио за свежо съхранение, така че краищата му да висят отвън. На дъното се слага пушената сьомга, отгоре се излива сметановата смес.

Покрива се с висящите краища и се оставя за 8 часа в хладилника. Вади се от формата, реже се на тънки филийки и се сервира.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар