Фритата с пушена пъстърва

03/09/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо229
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите и лукът се нарязват на ситно. Рибата се почиства от кожата и костите и се слага в тенджерка с половината нарязани моркови, половината лук и целия черен пипер.

Залива се с вода и се кипва. Сваля се от котлона и се оставя за 5 минути.

Рибата се вади и се намачква с вилица. Останалият лук се запържва за 4 минути в маслото. Добавят се останалите моркови, фасулът и грахът и при непрекъснато бъркане се готвят още 2 минути.

Копърът се реже на ситно. Яйцата се разбиват. В тигана се добавя рибата и копъра, разбъркват се и се добавят яйцата.

Похлупва се с капак и се готви 10 минути на среден огън. Лимонът се изстисква и със сока се полива фритатата. Сервира се веднага.

подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар