Агнешко пълнено с дроб и гъби

03/10/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Заблеяло ми е ... агнешко пълнено с гъби и дроб "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 922
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчето се обезкостява и се посолява навсякъде. Оставя се да престои, докато се сварят дробчетата, които след това се нарязват на ситно.

В маслото се задушава половината от лука, гъбите и дробчетата. Овкусява се с черния пипер, джоджена, магданоза и вегетата. Всичко това оставете да се задуши.

Готовата плънка се пълни в бутчето и то се зашива. Отгоре се намазва с останалото масло и жълтъка и се увива в булото.

Пече се в умерена фурна за около 2 часа, като около него се нареждат останалите продукти. Залива се с 1 ч.ч. бяло вино и 2 ч.ч.топла вода.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар