Руско сладко от френско грозде

26/08/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции15
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо424
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Френското грозде се измива, поръсва се със захар и се оставя в хладилника за 4 часа.

Слага се в тенджера, кипва се, добавя се канелата и карамфилчетата. Сладкото се оставя да се вари на бавен огън 40 минути.

Горещото сладко се разпределя в чисти сухи буркани, затварят се с капачки, обръщат се и се съхраняват в хладилника.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар