Шоколадов милфьой с боровинки

27/08/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо307
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шоколадът се разтваря на водна баня. Излива се върху фолио и се оформя на пласт с дебелина 3 милиметра. След като шоколадът изстине, се разрязва със затоплен нож на квадрати.

Изварата се смесва с млякото и половината от захарта.

Десертът се сглобява, като се редуват платка от шоколад, крем от извара и боровинки. Накрая се слага платка шоколад.

Ванилията се смесва с йогурта и останалата захар. С този сос се полива десертът и се сервира.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар