Френски коктейл с шампанско и праскови

26/08/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо181
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лимонът се изцежда. Прасковата се попарва с вряла вода, пуска се в ледено студена вода и се обелва.

Разрязва се на две, костилките се отстраняват и плодът се реже на много тънки резени.

В широки стъклени чаши на столчета се разпределя ледът. Отгоре се слагат нарязаните праскови и се поливат с коняк.

Отгоре се налива ликьор, след това - лимоновият сок и последно се налива шампанското. Коктейлът се оставя да престои 2 минути и се сервира.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар