Плодов пунш с кленов сироп и пъпеш

19/09/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо113
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кленовият сироп се смесва с виното и портокаловият сок. Добавя се газираната вода и ликьорът.

Прасковите се попарват с вряла вода, пускат се в студена вода, ципата се обелва и плодовете се режат на кубчета.

Пъпешът се обелва от кората, семките се махат и меката част се реже на кубчета.

Добавят се ореховите ядки и малините и всичко се разбърква. Добавя се лед и пуншът се поднася, като се сервира в широки чаши с черпак.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар