Коктейл Африкански залез

11/09/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо326
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

  • портокалов сок - 15 мл
  • вермут - 15 мл бял
  • лимонов сок - 15 мл
  • коняк - 45 мл
  • лед - 1/2 шепа натрошен
  • кафява захар - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Портокаловият сок, белият вермут, лимоновият сок и конякът се разбиват много добре в шейкър.

Добавя се ледът и сместа се разбива още веднъж.

Налива се във висока чаша, чийто ръб е бил потопен в студена вода, а след това - в захарта, за да се образува красив кант.

Коктейлът се сервира веднага.подобни рецепти тук
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар