Милфьой с къпини

18/08/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо489
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разточва на два правоъгълника и се слага в тави. Покрива се с хартия за печене, отгоре се слагат зърна боб, за да не се надига тестото при печенето. Всеки блат се пече по 15 минути на 200 градуса.

Вади се, охлажда се и се разрязва на 8 парчета.

Изварата се разбива с йогурта. Добавя се захарта. Сметаната се разбива отделно. Върху половината тестени парчета се слага от крема с изварата.

Върху крема се слагат къпини и се покриват с останалите парчета тесто. Отгоре се слага от сметаната, разпределят се останалите къпини и се поръсват обилно с пудра захар.


подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар