Тарталети с праскови и банани

16/08/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо155
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разточва и се изрязва на кръгове. Разпределя се във формички за тарталети. Набожда се с вилица на няколко места.

Формичките се оставят в хладилника за 15 минути и след това се пекат в загрята на 200 градуса фурна в продължение на 15 минути.

Топлите тарталети се мажат с кайсиев конфитюр и се оставят да изстинат.

Бананите се обелват и се пасират, добавят се кокосовите стърготини и медът и сместа се разбърква. Ванилията се добавя към сметаната и се разбива. Добавя се към банановия крем.

Прасковите се обелват от ципата и се режат на тънки резенчета. Във всяка тарталетка се слага бананов крем и отгоре се нареждат резенчета праскови.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар