Зелена лютеница

21/10/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Приятна изненада - зелена лютеница, която пленява с интересен вкус!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 395
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите се подреждат в тава, изпичат се, обелват се и се пасират или претриват в хаванче. Чушките се изпичат, обелват и нарязват на много ситно. Загрейте олио в тенджера и изсипете зеленчуците.

Когато лютеницата остане само на мазнина, се прибавя магданозът.
Зелената лютеница се разсипва в буркани, които се стерилизират само 5 минути.

След отваряне на лютеницата може да поднесете със счукан чесън.
подобни рецепти тук
5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Галя
Галя
22.09.2017 22:55
В повечето рецепти за лютеница се слага И захар. В тази не се ли слага?
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв