Телешки дроб с мед

13/08/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо586
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4,7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оквусете дроба със сол и черен пипер и леко го оваляйте в брашното.

Разтопете половината от маслото в тиган заедно с олиото и изпържете дроба по 1-2 минути от всяка страна.

Прехвърлете в чиния. В същия тиган сипете оцета, бульона и меда и кипнете за 1 минута, като непрекъснато разбърквате.

Прибавете оставащото масло и сервирайте дроба, полят с течността.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар