Розова сангрия с лайм и диня

10/08/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции15
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо293
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • лайм - 2 бр.
  • диня - 500 г
  • захар - 2 с.л.
  • портокалов ликьор - 150 мл
  • розе - 1500 мл
  • лимонада - 1250 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Динята се почиства от кората и семките и се нарязва на малки парченца. Лаймът се нарязва на тънки резенчета, без да се бели.

Плодовете се слагат в кана, поръсват се със захарта и отгоре се излива портокаловият ликьор. Разбърква се и се оставя на стайна температура за 30 минути.

В каната се добавя виното и лимонадата. Разбърква се внимателно и се разпределя в чаши, пълни до половината с лед.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар