Задушени раци с бира

29/09/2010
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф30
"Всяко лято се събираме с тайфата и само такива раци ядем цяла вечер. Ядем и си припомняме "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 076
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Раците се измиват почистват и сваряват в 2 ч.ч. вода, бирата, нарязаната чушка и малко масло.

Сварените раци се запържват леко в сгорещено масло + 3 с.л. от бульона, в който са се варили.

Поднасят се топли с лимон и горчица.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар