Пилаф с булгур и кедрови ядки

22/07/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо583
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тенджера и запържете лука. Измийте булгура и го сипете в тенджерата.

Задушете за няколко минути. Добавете бульона, изключете котлона и сложете капака.

Оставете за 10 минути. Междувременно нарежете подправките и ги добавете към пилафа.

Прибавете и кедровите ядки и кайсиите. Разбъркайте и сервирайте с мента.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар