Кубински яйчен сладкиш

22/10/2010
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф301
"Еееххх , тези кубинци! Всичко приготвено с алкохола им, заслужава да бъде опитано! Приятен апетит и наздраве !"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 422
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте много добре жълтъците с миксер и ги изсипете в малка, намазана с масло тавичка. Пекат се 45 минути на слаба фурна. От захарта, 200 мл вода и канелата се сварява гъст сироп.

От изпечените яйца се загребва с помощта на лъжица и топчетата се пускат в сгорещения сироп, добавете коняка и след известно време извадете яйцата.

Трябва да престоят 2 часа, преди да се сервират.подобни рецепти тук
5 7
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Ели
Ели
09.11.2013 19:49
Абе, я си изпийте конячето, че ще го изхабите за това нещо, наречено сладкиш.
0
0
:)
:)
02.08.2013 09:25
Това, което е снимано са си топчетата, не сладкиш. Просто са подредени красиво :)
0
0
eli_dance
eli_dance
16.11.2011 15:32
Според мен си остават топчета и по - скоро, това са сладки, отколкото сладкиша, който е сниман така апетитно. :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв