Сладко-кисело свинско

08/08/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589926
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо565
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 160 градуса. Нарежете месото на резени с дебелина 1 см. Намажете ги с олиото и ги запържете за по 2 минути от всяка страна.

Пасирайте заедно джинджифила, лютата чушка, китайска смес подправки, оцета и соевия сос.

Отцедете ананаса от консервата, като запазите сока. Сипете към бульона сока, докато получите 300 мл течност. Добавете подправките и залейте свинското. Кипнете.

Смесете царевичното брашно с 1 с.л. студена вода и сипете при месото. Добавете зеленчуците и овкусете със сол и черен пипер.

Сложете капак и пъхнете във фурната за 30 минути. Добавете ананаса и гответе още 5 минути, поръсете с магданоз и сервирайте със сварен ориз.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар