Селско пържено

09/08/2015
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
"Тази рецепта ще ви стане любима и ще ви напомни за детството! Гарантираме!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо91 692
  • Преглеждания за месеца539
  • Преглеждания за седмицата70
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушките и ги нарежете по-едро. Задушете ги в сгорещено олио за около 15 минути и добавете нарязания едро лук, като задушите за още 10 минути.

Обелете доматите и ги нарежете също едро и ги добавете в съда. Когато течността от доматите изври, поръсете натрошеното сирене. Разбъркайте и свалете от котлона.

Поръсете със скълцания магданоз, по желание овкусете със сол и пипер и поднесете.

Намалете количествата наполовина за по-малка доза.подобни рецепти тук
5 2
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

miroslava
miroslava
23.09.2016 20:59
Vednaga s napadki bez da poglednem kakvo pi6e.poso4eno e 4e koli4estvoto e za 10 porcii.
2
0
Ivo
Ivo
17.06.2016 22:02
Хей, умната с такова количество олио.
Редуцирайте всички количества на продуктите
и времетраенето на термообработката.
Ако е по селски се започва със сланинка, която
дава достатъчно мазнинка.
8
5
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 17:35
не обичам мазни рецепти...иначе тези продукти със сигурност могат да направят вкусна манджичка
4
1

Виж всички коментари или напиши такъв