Пунш с кокос и праскови

15/07/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо154
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прасковата се разрязва на две, костилката се маха и плодът се нарязва на парчета.

Джинджифилът се залива с една чаша студена вода, кипва се, веднага се сваля от огъня и се прецежда.

Отварата се излива в блендер, добавя се нарязаната праскова и сместа се разбива.

Добавя се кокосовото мляко, ликьорът и ромът и се разбърква добре. Разпределя се във високи стъклени чаши и се сервира веднага.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар