Агнешки котлети с кашкавалена коричка

17/10/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Капризно ястие, което във вашите сръчни ръце ще се превърне в истинско произведение на изкуството "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 973
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се посоляват и поръсват с черен пипер, след което се оставят да престоят 1-2 часа. Настържете кашкавала и го смесете с разбитите яйца.

Овкусените котлети се овалват последователно в брашното, в сместа от яйца и настъргания кашкавал и в галетата.

Загрейте в тиган олио и масло и изпържете агнешкото. Кашаквалените котлети се поднасят със салата по избор.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар