Фарфале с риба тон

11/10/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715810277
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо478
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тенджера, запържете лука и чесъна за няколко минути. Добавете доматите и кипнете, след това сипете виното и задушете за 1 минута.

Прибавете маслините и ригана, сол и черен пипер, сложете капак и задушете за 20-25 минути. Междувременно сварете пастата, отцедете я.

Прибавете рибата тон към соса, разбъркайте и смесете с пастата. Сервирайте веднага.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар