Ризото с аспержи и пармезан

10/10/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8265810045
"Изискано предложение за изискани кулинари "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо743
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото в тиган и запържете лука и чесъна. Добавете ориза, пържете още 1-2 минути и сипете 300 мл от бульона и шафрана.

Задушавайте докато течността се абсорбира. Сипете и останалия бульон. Щом и той се абсорбира, сипете виното и разбърквайте.

Добавете сварените и нарязани аспержи и щом оризът вече е омекнал, поръсете с пармезан, сол и черен пипер. Сервирайте веднага.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар