Пуешко месо с риба тон

13/07/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо124
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете филетата в тенджера. Добавете нарязания лук, дафиновия лист, черния пипер и бульон. Кипнете и намалете огъня, сложете капак и задушете за 12 минути.

Изключете котлона и оставете филето да изстине в бульона, след това го извадете. Нарежете на тънки резени.

Кипнете бульона докато се редуцира и останат около 5 с.л. от него. Охладете. Пасирайте рибата, майонезата, лимоновия сок, 3 с.л. от бульона.

Сипете и оставащия бульона и изсипете върху нареденото в чиния пуешко месо. Нарежете чушките на дълги лентички и ги наредете отгоре във формата на решетка.

Във всеки образувал се ромб сложете по 1 бр. от каперсите. Охладете за 1 час в хладилник и сервирайте със салата по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар