Канелони с пушена пъстърва

16/07/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589413
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо201
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете лука и чесъна в бульона в покрита тенджера за три минути. Махнете капака и продължете да готвите, докато бульонът се абсорбира напълно.

Добавете доматите, подправките и задушете за 10 минути. Междувременно махнете кожата на рибата и я нарежете на парчета.

Добавете при доматите заедно с граха, галетата, сол и черен пипер. Загрейте фурната на 190 градуса.

Напълнете канелоните със сместа и наредете в тава за печене. За да направите соса, сложете олиото, брашното и млякото в тенджера и с постоянно разбърквате го кипнете.

Варете докато се посгъсти, овкусете със сол, черен пипер и индийско орехче. Сипете соса върху канелоните, поръсете с пармезан и печете за 35-40 минути.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар