Ягоди в червено вино

05/07/2015
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо232
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • ягоди - 500 г
  • захар - 125 г
  • червено вино - 500 мл
  • ванилия - 1 шушулка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете ягодите и ги нарежете наполовина. Поръсете ги със захарта и сипете виното. Добавете ванилията. Покрийте и и охладете за 1 ден в хладилник.

Разпределете в купи за сервиране, поръсете със захар и сервирайте десерта студен.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар