Ягоди в червено вино

05/07/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589402
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо273
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете ягодите и ги нарежете наполовина. Поръсете ги със захарта и сипете виното. Добавете ванилията. Покрийте и и охладете за 1 ден в хладилник.

Разпределете в купи за сервиране, поръсете със захар и сервирайте десерта студен.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар