Фетучини със свински кюфтенца

29/06/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо193
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да направите кюфтенцата, накиснете хляба в млякото, изстискайте го и го смесете с каймата, яйцето, лука и магданоза. Овкусете със сол и оформете малки кюфтенца.

Оставете ги в хладилник за 20 минути. Междувременно загрейте половината зехтин, добавете чесъна и го задушете за 1 минути.

Добавете доматите, чушките, ригана и захарта, кипнете сместа. Намалете огъня, овкусете със сол и черен пипер, покрийте и задушете за 10 минути. Загрейте оставащия зехтин и запържете кюфтенцата.

Прибавете ги към соса, сипете 1 чаша вода и задушавайте за още 20 минути. Когато сосът е почти готов, сварете пастата, отцедете я и я смесете с кюфтенцата. Поднесете веднага.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар