Телешки дроб с банани по бразилски

05/08/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо211
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се настъргва. Лимоните се изцеждат. Приготвя се марината от виното, половината лимонов сок, настъргания лук, майораната, черния пипер и солта.

Дробът се нарязва на фини резени и се оставя да се маринова 5 часа.

Вади се, отцежда се и се запържва в загрято олио. След като дробът е готов, изпържените резени се слагат в голям тиган, заливат се с маринатата и се загряват на бавен огън 5 минути.

Накрая се добавят нарязаните на колелца банани и всичко се полива с останалия лимонов сок. Разбърква се внимателно и се сервира веднага.
подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар